Som a les portes del cap de setmana i és quan ens ve de gust preparar-nos alguna coseta especial per picar, ja sigui pel sopar de dissabte o pel dinar de diumenge. Oi que sí? A vosaltres no us passa? A mi...sí!
És per aquest motiu que avui us porto un patè vegetal molt senzill i ràpid de fer. I boníssim!
L'hem preparat en diferents classes i tallers de Thermomix i ha triomfat. Ah! I com no...no ha faltat a la meva taula de Nadal.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 all
- 6 cors de carxofa en conserva (uns 150g)
- 100-120g de tomàquets secs en conserva d'oli escorreguts
- 1 rajolí de suc de llimona
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de bitxo mòlt (opcional)
- 30g d'oli d'oliva VE
PREPARACIÓ THERMOMIX:
- Poseu dins el got l'all i piqueu-lo 5segons/Vel.7
- Afegim la carxofa, els tomàquets, el suc de llimona, la sal, el bitxo mòlt (opcional) i l'oli. Tritureu-ho 1min./Vel4. Baixeu els ingredients al fons del got amb l'ajuda de l'espàtula i torneu a repetir el pas de triturar 1min/Vel.4.
PREPARACIÓ TRADICIONAL: aboqueu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-ho fins que us quedi una pasta homogènia.
Presenteu el patè en un bol, en torradetes de pa o en unes culleretes o tartaletes de galeta salada.
Desitjo que us agradi! Tingueu un bon cap de setmana!