La setmana passada us vaig explicar que em van regalar albercocs. Amb una part d'ells vaig preparar un gaspatxo, una altra part els vaig menjar per postres i amb l'altra vaig preparar aquesta pannacotta que us presento avui. Només em surten paraules per descriu-re-la com ara...suau, exquisita, deliciosa i en el seu punt de dolçor.
Una més per la col·lecció! Si voleu consultar totes les receptes de panna cotta que tinc publicades, cliqueu aquí.
Vaig adaptar una recepta de Cookidoo als ingredients que tenia a casa. La veritat és que m'ha agradat molt la textura que li ha quedat al barrejar la nata amb la llet evaporada. Vaig posar poc sucre perquè la fruita ja era força dolceta.
Les he presentat en aquestes copes vintage que tant m'agraden. Així no em preocupo de desemmotllar...
Recordeu que els ingredients han d'estar a temperatura ambient!
Vinga, us explico aquesta!
INGREDIENTS (6-8 persones):
- 6 fulles de gelatina
- 300g d'albercocs nets i pelats
- 400g de nata 35%
- 200g de llet evaporada
- 30g de sucre
- Decoració opcional
PREPARACIÓ:
- En un bol amb aigua freda posem a hidratar les fulles de gelatina.
- Posem els albercocs dins del got i els triturem uns 10 segons/Vel.6. (que quedi la textura que us agradi)
- Afegim la nata, la llet evaporada i el sucre. Ho escalfem 8min/90º/Vel.3.
- Incorporem la gelatina hidratada ben escorreguda i ho barregem durant 20segons/Vel.4.
- Repartim la panna cotta a les copes o motlles i les reservem a la nevera. Esperem unes 4hores abans de menjar-les.
- Decorem les copes en el moment de servir amb allò que més goig ens faci.
Si prepareu aquesta panna cotta ja em direu que us sembla! Jo ho tinc clar...repetiré! I tant que repetiré!
Ha de ser boníssima... Sóc una entusiasta de tot el que porti albercocs 😋😋😋
ResponEliminaPtnts
Glòria
que bona i encertada!
ResponElimina