Sabeu que m'agrada apuntar-me a reptes culinaris que es proposen a les xarxes socials, especialment a Instagram. Em penso que alguna vegada us ho explicat, oi?
Fa unes setmanes participava per primera vegada a un anomenat #LosViernesReto convidada per la Marta Padenous i avui ho he fet al de #ElLunesSeAmasa, convidada per Bea de Bea Recetas y más. La setmana passada vaig veure un que també em va fer goig, el #losmiercolestradicionales, en el que vaig veure que hi participava la Glòria de No tot són postres. Ja veieu! Si vull...puc estar ben entretinguda! Però...el dia a dia no dona per a tot i hem de prioritzar i seleccionar.
La participació d'avui és a #ElLuneSeAmasa. La recepta proposada és la del panets de viena. Ha de ser recepta no publicada amb anterioritat. Fa un temps vaig publicar-ne uns pel repte Cooking the Chef, els panets de Viena de Javi Morera
Avui us presento uns panets de viena, recepta d'un dels llibres de Thermomix que més he après, Panadería y Bollería I.
Vaig fer la meitat de la recepta (6 panets) i vaig seguir fil per randa la recepta. El resultat és millorable pel que fa al format. Com no tinc marcador de panets ho vaig voler fer amb els plecs de la massa. No vaig caure que a la xarxa hi ha multitut de vídeos que expliquen el format d'aquests panets! Ja tinc feina...tornar-los a repetir i provar amb un altre format. Vinga, us explico!
INGREDIENTS (6 panets):
- 11o g de llet sencera a temperatura ambient
- 1 cda de sucre
- 15g de llevat fresc
- 1 ou M
- 225g de farina de força
- 1 cdta de sal
- 30g de mantega a temperatura ambient, en daus
Interessants i boníssims els trobo.
ResponEliminaAquest repte m’atrau... què faig?m’hi embolico?
Ptnts
Glòria
Olgaaaa m'has Fet envejeta inels provare de Fer. 😋😋👍
ResponEliminaOlgaaaa m'has Fet envejeta inels provare de Fer. 😋😋👍
ResponElimina