Feia temps que anava darrere d'aquesta recepta. La vaig veure l'any passat al Diari Ara, secció Mengem; la seva autora és la cuinera Teresa Carles.
Gairebé un any després l'he pogut dur a la pràctica, tot i que d'una manera una mica diferent. He reduït ingredients, ho he fet més senzill...potser perquè m'ha fet una mica de por a que no m'agradés. Com el resultat m'ha agradat moltíssim i de ben segur repetiré, a la propera els poso tots per poder comparar.
A la recepta original, la Teresa Carles ens proposa acompanyar les maduixes cuites amb gelat casolà de plàtan; jo ho he optat pel gelat de vainilla.
Són unes postres de festa, de diumenge. Per mi, les postres amb maduixots o maduixes ho són! Trobo que fan festa!
Els maduixots que podem trobar a Oliva Supermercats de Móra d'Ebre són tot un espectacle! Només tenir-los a casa em venen ganes de fotografiar-los!
- 500g de maduixots
- 40g de mel (una mica més que a la recepta original)
- 1 raig ben generós d'oli d'OVE
- Suc d'una taronja
- Un polsim de pebre mòlt
- 1/2 branca de canyella
- Gelat de vainilla
Quines postres tan bones!!!! Espectaculars!
ResponEliminaJo les he cuit al buit a vegades, i m’agraden molt.
Prnts
Glòria