Tartaletes de carabassó, maçana i sobrassada

 


Avui us porto aquestes senzilletes tartaletes que vaig descobrir gràcies a Instagram. És d'aquestes receptes ràpides que circulen per les xarxes i que quan les veus dius...la guardo i la preparo quan pugui. I així va arribar el moment! 
Aquest llistat de receptes virals es va fer gran i gran i a vegades es queden propostes que no surten mai a la llum o que quan les tornes a revisar ja no trobes que tenen l'encant. No és el que em va passar amb aquesta. 

Respecte a la recepta original vaig fer un canvi: vaig canviar el formatge per sobrassada, i així tots els de casa podíem gaudir d'elles. 
Són molt fàcils i ràpides de fer. Vinga, us explico! 

Ingredients: 
  • 1 làmina de pasta de full 
  • 1 ou per pinzellar 
  • Carabassó tallat a rodanxes 
  • Maçana 
  • Sobrassada 
  • 1 polsim de pebre mòlt 
Preparació: 

1. Escalfem el forn a 180º i preparem la llanda del forn amb una làmina de paper vegetal (podem aprofitar la mateixa de la làmina de pasta de full).

2. Estirem la làmina de pasta de full i la tallem a rodanxes amb l'ajuda d'un cercle emplatador. Disposem cada porció a la llanda del forn. 

3. Tallem el carabassó a rodanxes i la maçana a tallets. Col·loquem sobre cada porció de pasta de full: una rodanxa de carabassó (pressionem una mica) , tallets de maçana i una cdta de sobrassada. 
Ho pinzellem amb l'ou batut i ho empolvorem amb una mica de pebre mòlt.

4. Ho enfornem durant uns 15-20 minuts o fins que veiem que està al punt de cocció. Retirem del forn i ho deixem refredar sobre una reixeta. 

I ja està! Ja ho tenim! Què us ha semblat? Desitjo que us agradi si us decidiu a prepar-la! 



Comentaris