PALMERETES i ROTLLETS SALATS DE PASTA DE FULL

Aquestes palmeretes són facilíssimes de fer!!! 

Les podem utilitzar per fer un aperitiu o per un sopar de "picoteo". Les podem fer amb els ingredients que més ens agradin: paté d'olives, paté d'anxova, paté de salmó, pernil i formatge, sobrassada.......

Aquestes estan fetes amb sobrassada i paté de salmó. Les de sobrassada tenen forma de palmera i les de salmó estan enrotllades. 

INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full + sobrassada // 1 làmina de pasta de full + paté de salmó. 

ELABORACIÓ: 


  1. Estenem la làmina de pasta de full. El paper el col·loquem a la safata de forn.
  2. Escampem el paté o sobrassada.Sigueu generosos/es!!!!
  3. Doblegar-la en forma de palmera o enrotllar-la. Palmera: Rotllet: 
  4. Tallar en trossos d'1 cm de gruix 
  5. Introduir al forn a 220º. Controlar fins que està daurat. (uns 10-12 minuts).