Aquestes palmeretes són facilíssimes de fer!!!
Les podem utilitzar per fer un aperitiu o per un sopar de "picoteo". Les podem fer amb els ingredients que més ens agradin: paté d'olives, paté d'anxova, paté de salmó, pernil i formatge, sobrassada.......
Aquestes estan fetes amb sobrassada i paté de salmó. Les de sobrassada tenen forma de palmera i les de salmó estan enrotllades.
INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full + sobrassada // 1 làmina de pasta de full + paté de salmó.
ELABORACIÓ:
Les podem utilitzar per fer un aperitiu o per un sopar de "picoteo". Les podem fer amb els ingredients que més ens agradin: paté d'olives, paté d'anxova, paté de salmó, pernil i formatge, sobrassada.......
Aquestes estan fetes amb sobrassada i paté de salmó. Les de sobrassada tenen forma de palmera i les de salmó estan enrotllades.
INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full + sobrassada // 1 làmina de pasta de full + paté de salmó.
ELABORACIÓ:
- Estenem la làmina de pasta de full. El paper el col·loquem a la safata de forn.
- Escampem el paté o sobrassada.Sigueu generosos/es!!!!
- Doblegar-la en forma de palmera o enrotllar-la. Palmera: Rotllet:
- Tallar en trossos d'1 cm de gruix
- Introduir al forn a 220º. Controlar fins que està daurat. (uns 10-12 minuts).