BUNDT CAKE DE GALETES MARIA I GLACEJAT DE MAÇANA


 


Fa unes sis mesos vam celebrar el 20è aniversari de casament. Els ànims no van estar per cap celebració especial però sí per fer un bundt i bufar unes espelmes després de sopar. Aquesta recepta la vaig preparar per publicar-la al mes d'abril però.....s'ha anat quedant endarrerida i ara que torna a venir de gust encendre el forn penso que és bon moment per publicar-la. 

La recepta d'aquest bundt és del recull de receptes que van publicar a I LOVE BUNDT CAKES. L'original està feta amb galetes Chiquilin i jo l'he fet amb maries. Li he volgut donar un toc especial afegint-li un glacejat de suc de poma natural MOOMA  obsequi de la trobada bloguera @Gitour2016. 
Ep! I he utilitzat la mel que ens va regalar la nostra amiga Glòria de Glòriacookies a tots els bloguers que va anar a Girona,  mel de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Moltíssimes gràcies! 
 


INGREDIENTS:

·                  125 g de mantega a temperatura ambient
·                  40 g de sucre
·                  4 ous M
·                  60 ml de mel 
·                  100 ml de buttermilk
·                  350 g de galletas tipus maria (2 paquetes)
·                  2 cdtes de Royal
Glassejat: sucre glass, suc de poma 


PREPARACIÓ: 
  1. Piquem les galetes amb una picadora (tipus 1,2,3 Molinex). Ha de quedar una farina de galeta, sense trossets.
  2. Ho tamissem amb el Royal.
  3. Preparem el buttermilk: afegim una culleradeta de suc de llimona als 100 ml de llet.
  4. Batem la mantega amb el sucre a velocitat mitjana, fins aconseguir una barreja blanca i esponjosa.
  5. Batem lleugerament els ous i els incorporem a la barreja anterior, a velocitat baixa. Incorporem la mel de taronger.
  6. A continuació aboquem el buttermilk.
  7. I per finalitzar, incorporem la farina de galeta tamizada amb el Royal. Ho acabem de barrejar amb una espátula.
  8. Fornegem a 180º durante unos 35 minuts. Quan el traiem del forn el deixem reposar uns 10 minuts del motlle i después sobre una reixeta.
  9. Quan el bundt estigui fred preparem el glacejat. Jo el preparo "a ull": en un bol petit poseu unes 4 cullerades de sucre glass i aneu afegint a a poc poc suc de poma, fins aconseguir la textura que més us agradi.
  10. Repartiu el glacejat per sobre el bundt cake. 
I com en altres ocasions....el vam compartir amb els nostres amics! 


 

 


Comentaris

  1. M'has fet entrar gana. La idea de usar las galetes com a farina la trobo genial.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt bo, Manu! Té un gustet deliciós a galeta!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Hola Olga, Gràcies pel teu comentari i encantada de conèixe't tb. A vegades al veure'ns per les xarxes socials després sembla que coneixis la persona, però ens faltava posar cara :) Per cert molt bona aquesta recepta teva, ja ens anirem veient pel blog doncs o si es fa alguna altra trobada, petons :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara ja ens coneixem! Ja ens hem posat cara, com tu dius!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. A més mira que estic subscrita al teu blog i jo sense saber que eres tú, jeje!

    ResponElimina
  4. Pero que moldes más chulos tienes. Muchísimas felicidades y a disfrutar mucho tiempo juntos.
    Un besico

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats i gràcies per compartir aquesta meravella. Té que estar boníssim, però el millor és haver-lo gaudit en un dia tan especial. Beset

    ResponElimina
  6. Muchas felicidades por estos 20 años y buena y dulce manera de celebrarlos con este bundt cake de galletas¡
    peto

    ResponElimina
  7. Doncs encara que sigui amb molt retràs, moltes felicitats!! El bundt ha de ser boníssim. Petons

    ResponElimina
  8. Aquest el provo segur...m'encanten tots els ingredients!!! I com en són de versàtils les galetes maries!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!