POLLASTRE FARCIT DE RAP I GAMBES @CarnisseriaNogales AMB SALSA DE TORRÓ


Som a les portes de Nadal i és hora de començar a pensar què prepararem pels dinars i sopars familiars que s'apropen. I amb amics! Que també fem sopars i dinars nadalencs amb els amics, oi? 
Jo ho tinc molt clar...una de les receptes que caurà serà la que avui us porto, feta amb un producte excel·lent (com tots els que fan) de Carnisseria Nogales de Móra d'Ebre: rodó de pollastre farcit de rap, gambes i ou. 
No us podeu imaginar que bo és! La Juani és l'artista dels farcits, els fa tots perfectes. 




La recepta que us presento és la que sempre he preparat però aquesta vegada he afegit a la salsa torró de Xixona. Vaig veure la idea d'afegir torró a la salsa en una revista i em va agradar. I com altres vegades em passa...tenia clar que l'havia de fer! 
Vinga, us explico!




INGREDIENTS (8p):

  • 1 rodó de pollastre farcit de rap i gambes de Carnisseria Nogales 
  • 4 pastanagues
  • 2 cebes grosses 
  • 4 alls 
  • Pebre mòlt i pebre en gra 
  • Oli d'OVE
  • Una mica d'aigua
  • Un got de vi aromàtic 
  • 100g de torró de Xixona
PREPARACIÓ: 
  1. Salpebrem el rodó de pollastre. Reservem.
  2. Tallem la ceba a tires i la pastanaga a rodanxes. Reservem. 
  3. Posem a escalfar oli amb els alls en una cassola. Rostim el rodó fins que queda daurat. Vigilem que no es cremin els alls! Si ens arriba a passar els retirem. 
  4. Afegim les verdures tallades i les sofregim una mica. De seguida aboquem el vi aromàtic i remenem molt bé, deixant que evapori l'alcohol. Continuem aquest procés durant uns minuts.          
  5. Afegim una mica d'aigua a la cocció i tapem la cassola. Deixem fer xup-xup durant uns 30 minuts aproximadament. 
  6. Mentrestant es va cuinant la carn aprofitem per desfer el torró amb les mans o amb una forquilla. Ens ha de quedar ben desfet.
  7. Una vegada ha finalitzat la cocció de la carn retirem del foc i deixem reposar uns minuts. 
  8. Les verdures cuites les posem al got de la batedora, les triturem i la salsa que ens ha quedat l'aboquem en un cassó. 
  9. Posem el cassó a escalfar (a foc suau)  i aboquem el torró desfet. Remenem molt bé amb unes varetes fins que el torró ens queda ben integrat a la salsa. Ens queda una salsa deliciosa! Potser podeu pensar que seria més fàcil triturar la salsa amb el torró...si ho feu d'aquesta manera (que també és possible) no trobareu els trossets d'ametlla que porta el torró. 
  10. Quan el rodó estigui tebi o fred ja  podem treure la malla i el podem tallar a rodanxes (com més fred estarà més fàcil serà tallar-lo). 
  11. Presentem els talls de carn acompanyat de la salsa. 

Què us ha semblat? Oi que és bona idea? Us asseguro que us agradarà moltíssim! 

Desitjo que tingueu unes Bones Festes de Nadal i un Feliç 2019! Els meus millors desitjos per tots vosaltres! Mooooolts petons!!!



Comentaris

  1. Com tantes vegades t'he dit: ets "MOLT AGOSARADA"...Bon Any!:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon any, Assumpció!!! Ha quedat...boníssim!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. L'aplicació del torró de Xixona a la cuina per a mi és un clàssic de després de les festes, amb aquell torró que ens ha sobrat. Fer-ho com a plat per aquestes dates és una bona idea també, són dies de torrons, oi?... dons som-hi!.
    El teu plat té molt bona pinta i, segur, encara millor gust.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha estat una bona idea! Ens ha agradat moltíssim!
      Petons i..bon any!
      Olga

      Elimina
  3. mmmmmmm
    L'any passat amb una mica de torró sobrer vaig fer llomillet amb una salseta semblant...va quedat boníssim.
    Amb aquest rodó de pollastre tan ben farcit la cosa ja deu ser espectacular!!!!!!

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Glòria!!! Espectacular!!! Ha triomfat!
      Petonets i...bon any!
      Olga

      Elimina
  4. M'ha agradat molt la idea de la salsa de torró en un plat de carn, així que a veure si m'animo a provar-la!! Molt bones festes i millor 2019 per tu i la teva família, petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si ho proves...desitjo que t'agradi moltíssim! Tingueu un Bon Any!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Mira, no ho hagués dit mai!!! Combinar el pollastre amb torró, te una pinta deliciosa!Prenc nota!
    Ptnts
    Molt bon Any i que les festes que queden acabin de probar!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt bo,Marta! T'ho recomano!
      Petonets i...Bon Any!
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!