BUNDT CAKE DE XOCALATA AMB DUES CREMES D'AVELLANA

 


Ara que som a les portes del cap de setmana és el moment ideal de plantejar-se preparar algun dolcet per compartir. A mi, m'agrada fer-ho! 

El bundt que us presento avui és el que vaig preparar el cap de setmana passat i que va ser tot un èxit! Feia setmanes que no preparava un bundt...ja tenia ganes! 


La recepta de la massa és de Cookidoo. Respecte a la fòrmula original he reduït quantitat de sucre i he substituït el sucre vainillat per pasta de vainilla. El que jo li he aportat són les dues varietats de crema d'avellanes, una amb xocolata i l'altra amb llet. 


Vaig triar el motlle Magnolia de Nordic Ware...és preciós! 
Vinga, us ho explico i veureu que bo! 

INGREDIENTS: 
  • 370g de farina de rebosteria
  • 1 sobre d'impulsor químic Royal
  • 30g de cacau pur en pols
  • 1 polsim de sal 
  • 190g de mantega tallada a daus, a temperatura ambient
  • 200g de sucre
  • 1 cdta de postres de pasta de vainilla 
  • 3 ous a temperatura ambient 
  • 190g de llet sencera a temperatura ambient
  • 20g de brandy 
  • Crema d'avellanes amb xocolata 
  • Crema d'avellanes amb llet 
  • Sucre glass per decorar 

PREPARACIÓ: 

1. Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle amb spray desemmotllant. Reservem. 

2. Tamissem la farina, la sal,el Royal i el cacau 15segons/Vel.5. Retirem a un bol i reservem. 

3. Posem dins del got la mantega, el sucre i la pasta de vainilla. Ho barregem 1min/Vel.3. Retirem el cubilet i programem 2min./Vel.35. En aquest temps anem incorporant els ous d'un en un (no incorporem el següent fins que l'anterior no està ben integrat). Finalitzat el temps, baixem els ingredients amb l'espàtula. 

4. Incorporem la llet i el brandy. Ho barregeem 30segons/Vel.4. 

5. Tot seguit afegim la barreja de la farina i ho barregem 15segons/Vel.7. Baixem la massa amb l'espàtula i tornem a programar 15segons/Vel.7. Acabem de barrejar amb l'ajuda de l'espàtula. 

6. Aboquem la meitat de la massa al motlle que tenim preparat. Repartim cullerades de les dues cremes d'avellana: una al costat de l'altra i vigilant que no toquin a les parets del motlle. Repartim la massa restant. Fem un copets sobre el pedrís de la cuina. 




8. Enfornem 30minuts a 180º i 15 minuts a 160º (comprovem amb un testador que estigui ben cuit).

9. Una vegada finalitzada la cocció el retirem del forn i deixem reposar el bundt dins del motlle uns 10 minuts. Passat aquest temps, desemmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta. 

10. Quan està fred el bundt l'empolvorem amb sucre glass. Ja el podem presentar! 

Oi que us engrescareu a preparar-lo? Us asseguro que triomfareu! 




Comentaris

  1. Fa dies que no fem cap bundt. A veure quan trobo ocasió per compartir-ne un, perquè d’altra manera no en puc fer … que ens ho mengem tot😂😂😂😂

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Olga, el vaig fer la setmana passada. Espectacular, va agradar a tots! moltes gràcies!
    una abraçada

    Carolina

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!