TIRETES DE PEBROT PIQUILLO AMB CANSALADA IBÈRICA CURADA


Abans de l'estiu vam fer un viatge a La Rioja amb els nostres amics Carlos i Maria José. La nostra destinació amb hotel va ser Logroño i des d'aquí vam anar fent diferents rutes. De viatge d'anada vam fer parada a Calahorra. Vam fer una volta per la petita ciutat i vam fer cap a dinar a un restaurant de cuina tradicional espectacular: La Taberna de la Cuarta Esquina. 
Tot el que vam dinar ens va agradar moltíssim! Un dels entrants que vam demanar van ser uns piquillos amb cansalada. Senzillíssim i deliciós a la par! 

I és el que avui us presento però en un format diferent. En compte d'utilitzar els pebrots sencers i la cansalada curada a talls fins, ho he fet amb tires. Vinga, us explico! 

INGREDIENTS: 
  • 1 pot de tires de pebrots piquillos (escorreguts)
  • 3 talls finets de cansalada ibèrica curada tallada a tires
  • 2 alls 
  • 1 raig generós d'oli OVE
PREPARACIÓ: 

1. En una paella antiadherent posem a escalfar l'oli amb els alls. 
2. Quan l'oli està calent, incorporem les tires de cansalada. 
3. Una vegada tenim les tires quasi daurades, afegim les tires de pebrot. Remenem suaument, durant uns cinc minuts màxim (fins que els pebrots estiguin calents). 

I ja està! Ho podem servir en torrades, en un plat i anar agafant amb la forquilleta i també com acompanyament a un plat de carn. 
Ja veureu com us agradarà moltíssim! 

*Les fotografies són millorables, en soc ben conscient. Aquell dia hi havia una llum estranya i no ho vaig saber fer millor. 



 

Comentaris