Avui us porto una de les últimes amanides d'aquest estiu.
L'ingredient protagonista és l'arròs roig ecològic de Bionsan.
És una varietat d'arròs integral que conté un alt contigut en fibra.
A la web de Bionsan podem llegir el que ens diuen sobre aquest producte i els consells per la seva cocció. És beneficiós per:
- Prevenir y controlar la diabetes: Gracias a su alto contenido en fibra y su bajo índice glucémico.
- Mejorar el tránsito intestinal: Su riqueza en salvado actúa como un prebiótico natural, ayudando a prevenir o revertir el estreñimiento.
- Proteger contra el envejecimiento: Rico en antioxidantes, especialmente antocianinas, que poseen propiedades anti-envejecimiento, anti-inflamatorias y protectoras de la microcirculación.
- Fortalecer la salud ósea: Su contenido en potasio contribuye a la salud ósea y previene la osteoporosis.
És una recepta molt senzilla, quasi que no cal explicació.
A l'estiu la majoria de les vegades no ens compliquem gaire a la cuina...i aquesta és una amanida que reflecteix aquesta manera de fer.
Començo pels ingredients:
- 200g d'arròs roig cuit (necessita 20 minuts de cocció)
- 150g de fesolets cuits
- 6 tomàquets secs conservats en oli tallats en trossets petits
- 100g de ganyims dessalats i desmollats (com el bacallà de l'esqueixada)
- Vinagreta: 6 culleradesOli d'oliva verge extra, sal, pebre mòlt, 2 cullerades de vinagremel
Només ens cal barrejar tots els ingredients en un bol gran i preparar la vinagreta.
Ja veieu fàcil, senzilla...però molt però que molt saborosa.
Us asseguro que si la proveu de fer, us agradarà moltíssim!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Digue'm què opines!!!