Postre de taronja, nous i mel

 


Avui us porto proposta d'unes postres senzillísimes, delicioses, de temporada i amb producte de proximitat. 
Fa molts anys que la vaig publicar al bloc (enllaç), cap allà el 2013; la d'avui és una versió actualitzada...amb millors fotografies i una mica més treballada. 

Us estic parlant de taronja amb nous i mel. Fins fa poc la presentava com la primera vegada que la vaig publicar, taronja tallada a rodanxes. Ara ja no ho faig així, m'entretinc una mica més. 

El valor afegit que tenen aquestes postres és que estan fetes amb taronges del jardí de casa meva, de varietat navelina i navel (tenim dos tarongers). O sigui, que van de l'arbre al plat! 


No tenen cap complicació, quasi que ni és recepta! 

Què nessitem? Taronja del país, nous i mel "del terreno". 

Com ho preparem? Pelem la taronja i retirem la part blanca que ens hagi quedat enganxada. Trossegem els galls i els disposem en un bol o copa. Repartim unes nous trossejades i ho reguem amb un rajolí de mel (al gust, tant per la varietat com per la quantitat). 

Aquesta és una manera de fer unes postres de festa amb producte local, de la nostra zona o del nostre país.  
Desitjo que us animeu a preparar-les!