Tàrtar de salmó, alvocat i cogombrets amb salsa de soja Shoyu @BionSan


La recepta que avui us presento ha estat preparada conjuntament amb la meva filla. A ella li agrada molt la cuina i no li fa por provar res. La veritat és que ens organitzem molt bé totes dues! 

Fa unes setmanes vam preparar aquest plat i ens va agradar moltíssim. 
Ella sap que jo no soc gaire "amiga" de l'alvocat (per no dir gens) però per aquesta vegada em vaig deixar convèncer. 

Dos dels ingredients que porta, que hem descobert gràcies a Bionsan, són uns cogombrets agredolços i una salsa de soja Shoyu espectacular. Tots dos són producte ecològic. 



La veritat és que el plat m'ha agradat moltíssim i...repetiré! Vinga, us explico! 

Ingredients:
  • 150g aprox de salmó per fer tartar (congelat prèviament) 
  • 2 cullerades de salsa de soja Shoyu 
  • Cogombrets agredolços Bionsan (tallats a daus petits)
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Pebre al gust
  • Oli d'oliva VE (un rajolí)
  • 1-2 alvocats (per tallar a rodanxes)
  • Llavors de sèsam
  • Sal grossa (al gust)

Preparació:

1. Si el salmó no ve tallat, tallar-lo en daus petits d'aproximadament un centímetre.
2. Per marinar el salmó, posem els daus en un bol i els barregem molt bé amb:
       - 2 cullerades de salsa de soja
       - Cogombrets tallats a daus molt petits
       - 1 culleradeta de mostassa
       - Pebre al gust i un rajolí d'oli d'oliva
3. Deixem reposar la barreja a la nevera durant uns 10-15 minuts.
4. Passat aquest temps, col·loquem l’alvocat tallat a dauets d’un centímetre en un plat, formant una base.
5. A sobre, afegim el salmó marinat i ho decorem amb llavors de sèsam i una mica de sal grossa.

I ja està! Ja ho tenim preparat per disfrutar moltíssim!