Amanida de llenties caviar amb figues i ganyims


Durant l'estiu i part de la tardor m'agrada participar en un repte setmanal d'Instagram organitzat pel perfil Los Lunes de Ensalada. Com no soc d'amanides quan fa fred, a l'hivern i inici de primavera normalment no hi col·laboro. 

Aquesta és l'última aportació al repte, una amanida de llenties caviar. A l'estiu, la millor manera de menjar llegums és portant-los a taula en format amanida. Podem fer infinites combinacions! 

De la que us presento, m'agradaria destacar la combinació figues-ganyims. Em xifla aquest contrast de sabors dolç-salat, de veritat! 
La resta d'ingredients són habituals, d'ús comú a l'estiu. Podeu treure el que no us agradi i/o afegir algun altre que us vingui de gust. 

No hi ha molta cosa a explicar, només us faig la llista d'ingredients: 



🖤 Llenties caviar
🧅 Ceba trossejada petita i macerada en vinagre, sal i sucre
🌶️Pebrot roig tallat a daus petits
🍅 Tomàquets cirerols
🐟 Ganyims
🧆 Figues
🥗 Oli OVE, sal, pebre mòlt 

Trieu un plat ben bonic i col·loqueu els ingredients per que quedin ben bonics. 
Ja veureu com només amb la vista se la menjaran els vostres comensals!