Som a les portes de l'estiu i una de les fruites dolces que ens ho anuncia és l'albercoc. La cirera ens informa que estem en plena primavera i l'albercoc que l'estiu és a tocar.
Com moltes altres vegades us he explicat, sóc una afortunada per viure en una comarca productora d'excel·lent fruita dolça, la Ribera d'Ebre. A les botigues de proximitat podem trobar fruita dels nostres pagesos, com és el cas d'aquests albercocs a Oliva Supermercarts. Ho hem d'aprofitar! Som privilegiats!
Al bloc podeu trobar altres receptes amb albercocs...com ara un gaspatxo, una melmelada, unes tapes, una panna cotta, una coca, un coc i un pastís sense gluten. Oi que tinc un bon assortit?
Doncs avui us presento una altra idea...una salsa! I direu...per a què? Doncs per acompanyar un iogurt natural, mató (així és com us la presento), un pastís de formatge, un gelat de nata o vainilla, una macedònia o qualsevol altre postre que us vingui de gust. Freda de la nevera és boníssima i refrescant!
La recepta original és de Cookidoo. L'únic que he fet és reduir la quantitat de sucre, afegir-li sucre vainillat i augmentar una miqueta la de Maizena. Us explico com fer-la!
INGREDIENTS:
- 1 sobret de sucre vainillat (uns 8g)
- 90g de sucre blanc
- 30g de mantega
- 300g d'albercocs nets, sense pelar i partits per la meitat
- 40g de suc de llimona natural
- 120g de suc de taronja natural
- 2 cdtes de postres de Maizena
- 2 cullerades d'aigua
- 30g de Cointreau o altre licor de taronja
Mmm!...queda apuntada, m'encanten els albercocs!:=)MªAssumpció
ResponEliminaMmmm! Creo que yo me enamoraria de tu postre al probarlo, se ve muy bueno!
ResponEliminaBesos
Em sembla que jo me la menjaria a cullerades🤗
ResponEliminaPtnts
Glòria