Top blocs de receptes

dimecres, 28 d’agost de 2013

LLAÇOS EMBOLICATS DE PASTA DE FULL AMB XOCOLATA


Aquests llaços han estat molt anomenats durant aquestes últimes setmanes a diversos blogs de cuina. De tant en tant es posa de moda fer algun plat, dolç, gelat,.....i tothom ens animem a fer-ho!!! 

Com últimament m'he aficionat bastant a la pasta de full gràcies als blogs que segueixo i visito, quan vaig veure aquests llaços vaig dir....." a per ells"!!!!!!

Amb el "pas a pas" que us presento estic segura que molts i moltes de vosaltres també us decidireu a preparar-los!!!! Comprovareu que és molt fàcil de fer!!!! ...i els ingredients són d'èxit assegurat!!

INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full, Nutella o Nocilla, 1 ou 

FORN: 180º


Estenem la làmina de pasta de full 

La dividim en dues parts iguals

Una part la muntem amb Nocilla o Nutella

Posem l'altra part de la pasta de full a sobre


La tallem a tires iguals




Amb cada tira fem una espiral


Enrotllem les espirals

Anem col·locant els embolicats a la llanda del forn

Pinzellem amb ou batut


Enfornem  fins que estan daurats

Els deixem refredar i......mmmm....


dilluns, 26 d’agost de 2013

PINTXOS DE FESTA

La Festa Major és moment per retrobar-te amb amics i coneguts, i com no, compartir taula i fer petar la xerrada. 

Us deixo una petita mostra dels pintxos que hem preparat aquests dies de Festa Major i que hem compartit amb els nostres amics. Els/les que teniu Facebook  i Twitter segurament que ja les heu vist!!!



Ara començarem una nova etapa.........aprofitar els últims dies d'estiu, preparar el curs i les classes, enllestir motxilles i horaris....i l'arribada de la tardor. 
La tardor diuen que porta tristor, però nosaltres farem el possible per a que no sigui així. 
Com ho farem? Doncs vivint intensament cada moment, gaudint del nostre dia a dia i en el nostre temps lliure, fer el que més ens agrada. 


Formatge de rulo de cabra i ceba caramelitzada

Melmelada de pebrot del Piquillo i brandada de bacallà

Melmelada d'escalivada i anxova

Pebrot del Piquillo, anxova i ou dur

Melmelada de pebrot del Piquillo, bonítol i anxova

Pa de vidre amb tomaca i bonítol
Pa de vidre amb tomaca i pernil ibèric

Botifarra d'arròs de Ca Nogales i nectarina de Benissanet


dimecres, 21 d’agost de 2013

TEMPS D'ESTIU.....



Som a finals d'Agost i és el moment en que arriba la Festa Major de Móra d'Ebre. 

L'estiu ens ha donat per molt........com ara omplir el rebost de conserves i melmelades, experimentar amb noves receptes, trobar-se amb família i amics, sopar amb els veïns, anar a la platja i a la piscina, vetllar per la nit, llegir, passejar, gaudir de la família.....

És hora de fer un petit descans  i gaudir de la festa!!!! 
Bona FESTA MAJOR!!!!